Monday, September 17, 2012

MY TESTIMONIAL FOR TABITA SKIN CARE

Assalamualaikummmmmm....

knock! knock! knock!

hehe lama menyepi ni.... haaaaaaaaaaaaaaaa entry hari ni saya nak bagi testimonial sikit....

kenal gambar kat atas??? of course smua org kenal kan... produk terhangat di pasaran masa kini tu... hihi

ok... seumur hidup saya, saya dh mencuba pelbagai jenis set perawatan wajah.. dari yg murah hingga la yg mahal... tp tak ada satu pun yg dpt membuatkan saya se 'happy' sekarang..

yessssssssss saya sangat happy...! kenapa? sebab.. sejak menggunakan produk Tabita ni, Freckles (bintik hitam) di pp saya berkurangan.... yes berkurangan... saya tak kata ianya hilang terus sbb msh terlalu awal... saya baru guna selama 4 hari... dan kesannya sangat3 ketara...

mmg pada mulanya, saya terfikir ini perasaan saya saja... tp bila Husband tegur sampai 2 kali, yg kulit muka saya dh lain, (first dia tegur pp saya yg merah, second dia terperasan yg freckles sy dh pudar), saya mula yakin yg inilah produk yg saya cari selama ini...

dan sekarang, saya mula menjadi reseller produk ni.... so sesiapa yg nak beli, blh la beli dari saya k! sms je ke no 0198157077 atau bbm saya 28C17D10. saya juga telah agihkan beberapa set exclusive ke pek kecil khas untuk mereka yg kurang berkemampuan untuk membeli dengan harga REGULAR dan Exclusive... untuk perhatian, saya repack kan sendiri untuk pek percubaan.. ini kerana, saya fikir, tidak semua org mampu untuk membeli pek regular dan exclusive, dan juga, tak semua kulit wajah sesuai dengan produk-produk kecantikan.. jadi ia membantu anda supaya tidak mengalami kerugian... Insyaallah, saya akan upload gambar sebelum, dan selepas saya mengamalkan produk ini ya! Insyaallah....

yaaaaaaaaaa satu lagi pesanan yg perlu saya ingatkan di sini, BELILAH PRODUK TABITA SKINCARE YG ASLI.. HINDARI YG TIRUAN!!

feedback from my friend

gambar ni diambil di tempat yg sama... tiada edit.
14 days without make up... only eyebrow liner and eye liner...

17 days without makeups.. only eye brow liner and maskara...




5 comments:

Tabita Skin Care said...

Tabita Skin Care yang asli secara berkala berganti packaging & logo untuk menghindari pemalsuan. Belilah produk Tabita Skin Care yang asli, hindari produk palsu!!!

Nur Affa said...

Salam kak izzah brapa trial pack nak ktk pakaging dik pun ya o?

Izzah John said...

Rm130 including shipping...

Nur Affa said...

ok.. klk hujung bulan kmk comfirm dgn ktk agik ok? btw gne cara nak make nya? kmk tok dah lah first time make produk muka tok...

Izzah John said...

Blh... Kelak ktk sms kmk, dpt mek aja...